Прокуратура и защита искат „закрито дело" заради „интимни подробности"

Делото за убийството на 51-годишната Милена Стефанова започна. Състав на Окръжния съд в Смолян даде ход на съдебното следствие. 62-годишният обвиняем Петър Русев бе доведен с белезници в съда. Майката на жертвата-Руска Стефанова, поиска 150 000 лева кръвнина, а не както обяви преди седмица-300 000. Неин служебен защитник е Милко Гавазов.
Прокурорът и адвокатът на подсъдимия поискаха делото да се гледа при закрити врати заради „интимни подробности" за живота на двамата.
Защитата на обвинения в жестокото убийство поиска делото да се гледа по съкратената процедура. Това означава, че Петър Русев признава всички факти и обстоятелства в обвинителния акт, което пък автоматично ще намали присъдата му с 1/3.
Припомняме, че кървавата драма се разигра на 13 март м.г. в смолянското село Турян, като разпрата била между жертвата и 62 – годишния й приятел Петър. Тогава пияният овчар подгонил жената, с която имал любовни отношения, и я наръгва няколко пъти. Трупът на жената бе открит с осем прободни рани в ливада в смолянското село, като те са били причинени от нож с дължина над 27 см.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I