Малко над 12 милиона лева са изплатените помощи и добавки в област Смолян за миналата година. Това обяви на брифинг началникът на Регионалната дирекция „Социално подпомагане" Петя Пампорова.
618 първокласници от 640 семейства са били подкрепени финансово със 154 000 лева през 2017 г. Над 2 млн. лева пък са отпуснати в Смолянско под формата на еднократни помощи за отопление-подкрепа, дадена на 5 749 души. Близо 27 000 лева са отпуснати като еднократна подкрепа при настъпили инциденти, даде като примери шефът на ведомството.
Пампорова посочи пред медиите, че в региона работят общо 120 социални служители.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I