Треньорът на рудоземския футболен тим „Палас"-Антон Бозов, е възхитен от методическия сбор в Ливърпул, в който имаше удоволствието да участва заедно с още шестима млади специалисти от България. „Това, което видях там и научих е един безценен опит, който няма да забравя никога. Методиката на работа, както и отношението към футбола е уникално", коментира Бозов, който близо седмица бе в школата на гранда в Англия.
Младият треньор от Рудозем имаше удоволствието да наблюдава тренировъчния процес в „Ливърпул", ръководен лично от Ник Маршал, директор по футболните въпроси на академията и легендарният Стивън Джерад, мениджър на отбора до 18 години. „Отношението към нас бе много добро, отнасяха се като към равни. Голямо впечатление ми направи и отношението на децата и техните родители към футбола. Всяка вечер, 6 – годишни деца идваха на стадионите да тренират, като мероприятията бяха до късните часове 22-23 ч., като родителите също стояха отстрани и наблюдаваха заниманията. Тези деца са на едно много високо ниво", коментира още Бозов.
след завръщането си от чужбина, Бозов започна обучението си и за последващия лиценз за футболен треньор в България „УЕФА С", като първият етап на занятията се проведе в Хасково. В него участват и двама треньори от Смолян-Димитър Чолаков и Здравко Чавдаров.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I