Днес в  Пампорово ще бъде отбелязан  Световния ден на снега, съобщават от „Пампорово” АД. Програмата на зимния празник предвижда много игри, забавления и награди за последователите на снежните спортове.
За поредна година Пампорово е част от семейството на FIS, като домакин и организатор на събитието.  Организаторите са подготвили  отново игри със снежни фигури, шейни и туби, музика и разбира се награди за всички малки и големи участници.
 Световният ден на снега  World snow day е ежегоден снежен фестивал по инициатива на Международната ски федерация (FIS) за повече деца на снега, уточняват от дружеството.
Добри са условията за ски в Пампорово според информация от Планинската спасителна служба. Отворени са 13 писти в ски зоната Пампорово- Мечи чал. Снежната покривка е около 35 см при минус 2 градус дневна температура днес.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I