Освен момчета, испанският гранд „Валенсия" ще набира и момичета за съвместния проект с „Палас" – Рудозем, а скаути на клуба ще тестват новите попълнения в Рудозем. Това ще стане на 3 и 4 фувруари, за когато са насрочени изпитите за млади попълнения в школата, които ще бъдат на спортните съоръжения в родопския град. Младите таланти трябва да са родени от 2003 до 2010 г., уточни президентът на „Палас" Хайри Шерифов.
За целта, вече са започнали записвания на желаещите деца да се явят на изпитите и да покажат своите умения пред международните специалисти. Специално за пробите пристигат Джорж Толияс- директор на програмата за Югоизточна Европа на GPS „Валенсия" - Скаут, Марио Бонич - координатор на треньорите в програмата и Ерик Полиьо- треньор от Школата на испанския тим  по програмата на GPS, съобщи още Хайри Шерифов.
 „Няма ограничения за децата, те могат да са от цялата страна, стига да имат желание да се занимават с футбол и да искат да се развиват. Всички са добре дошли. Единственото условие е да се запишат предварително, като получат съответно и повече информация на имейл - valenciapalas@gmail.comили на телефон 0892253054", коментира Шерифов.
Освен това, ще има и ден на отворените врати, като отново всички желаещи ще могат да се запознаят отблизо с програмата на „Валенсия" по време на кастинга. Крайният срок за записване на младите таланти е 30 януари.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I