Бедственото положение остава в сила и на този етап няма да бъде отменено, обяви кметът на Смолян Николай Мелемов след проведеното заседание с Кризисния щаб. Най-тежко е положението с пътя Смолян –Турян, който е затворен. Общината достави чрез доброволците 40 хляба, сандвичи и лекарства на хората в селото. Пътят се разчиства от падналите дървета. Продължават да бъдат без ток и много населени места в общината. Екипи на ЕВН отстраняват повредите и на места токът идва и пак спира. Очаква се вятърът да утихне, за да може да се работи по отстраняване на повредите и да се възстанови електрозахранването в селата.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I