Обърнал се бус затвори за близо час прохода „Рожен". Инцидентът е станал малко след 11 часа в понеделник. Информацията бе потвърдена и от дежурната част на Областно пътно управление. „В момента колегите пътуват за мястото на инцидента, прави се организация за отварянето на пътния участък и до час мисля, че вече ще е пуснат за движение", коментираха от Областно пътно управление. Пътният инцидент е по пътя Чепеларе-Смолян, през прохода „Рожен", но в участъка на община Смолян, уточниха от пресцентъра на полицията. „И от двете страни има колеги на пътната полиция и регулират  движението, обходният път е през Пампорово", коментираха още от полицията. Според тях, ПТП – то е само с материални щети, без пострадали. По неизяснени причини з сега, бусът се е преобърнал на пътя. В момента екип на Гражданска защита пътува за мястото, за да отстрани товарният бус от пътните ленти. На този етап, движението в едната лента вече е възстановено.
Снимка: Александър Асенов

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I