За първи път в страната стартира зимен Лаптопаджийски лагер, като той ще се провежда на три места в Родопите, съобщи организаторът на инициативата Станислав Вангелов. Изнесените офиси сред природата ще са в Чепеларе, на връх Мечи чал и Пампорово. Хората, които предпочитат да работят дистанционно и същевременно да отмарят, ще имат възможност да използват специално изработените офис-иглута в района на хижа „Студенец" в Пампорово, къмпинг зоните с каравани на връх Мечи чал, които съответно са разположени на 1650 и 1 800 метра надморска височина. На разположение са и офис сградите на организаторите в Чепеларе и Мечи чал. Във всички помещения има подсигурен отличен интернет, отопление и условия за отмаряне.
„Различното тази година е, че лагерът ще е на три места, като има доста желаещи да участват в него. Стартираме официално и ще приемаме заявки през целия зимен сезон", коментира Станислав Вангелов. 
Инициативата е подходяща за хора със свободни професии, които могат дистанционно да вършат своята работа, както и да се забавляват.
 „В свободното време всеки може да кара ски и сноуборд, като местата за настаняване са в непосредствена близост до пистите, които имат и система за изкуствено заснежаване", коментира още Вангелов.
 Ще бъдат организирани и нощни разходки със снегоходки и ски-панти, както и още доста забави и приключения.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Чудесна идея,само моля за повече информация-тел. за запитвания...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I