Народният представител от ДПС Хайри Садъков проведе работни срещи и с жителите на Ардинското корито. Депутатът се срещна с жителите на селата Смилян, Сивино, Могилица, Кошница и Буката. Основната цел бе да види на място проблемите на хората, както и да чуе тяхното мнение за управлението на страната и общината. Не на последно място, Садъков ги запозна с предприетите действия от страна на ДПС, с които партията е в полза на хората.
„Едва ли има човек, който трябва да убеждавам, че ДПС е единствената партия, която полага най-много грижи за хората от малките населени места в България. Това се знае, а и може да се види в общините, които се управляват от кметове, избрани с листата и подкрепата на ДПС", коментира Садъков.
Като пример бяха дадени не само общински центрове, но и малки населени места с кметове от ДПС, каквото е и Сивино, където на последните местни избори избраха Асан Даракчиев.
„Знаете, че благодарение на ДПС и общинските съветници на партията в Смолян е на път да се реши един дългогодишен проблем на селото – пътят. В момента текат процедурите по обществената поръчка, която е на стойност около 430 хил.лв. И благодарение на усилията на съветниците ни, участъкът от малко повече от километър ще бъде ремонтиран и най-после ще имате нормален достъп до селото", коментира пред жителите на Сивино народният представител.
Хората от селото отчетоха и факта, че благодарение на съдействието на ДПС са преодолени и други значими за селото проблеми, като реконструкцията на обществено помещение за нуждите на местното население.
На срещата в Смилян, на която специално участие взеха представители от селата Буката, Кошница и Могилица, бяха разгледани проблеми свързани изключително старата ВиК инсталация на селото и инфраструктурни проблеми във въпросните села вследствие на интензивния дърводобив в района.
Тези срещи са поредните на народния представител Хайри Садъков с населението от Смолянска област. Подобни ще има и занапред, като целта на Садъков е да бъде полезен, както за хората, така и за развитието и подобряване на условията на живот в региона.
На срещите с депутата бяха още общинският председател на ДПС – Смолян Милен Журналов, зам.-председателят на общинската структура Зефир Рупцов, Диляна Кашокова-председател на Академичното дружество към ДПС – Смолян и др.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I