С 300 лева глоба се размина шофьор, който ударил полицейски служител в лицето и „уволнявал" служителите на реда, като се заканвал с думите „С вас е свършено".
Водачът бе наказан по Указа за борба с дребното хулиганство.
Екшънът се разиграл след причинено ПТП от страна на шофьора. Произшествието станало в курорта Пампорово.
Родопчанинът М.Н. бил зад волана на автобус, превозващ туристи. Инцидентът станал на метри от полицейския участък в курорта. На пътното платно и от двете страни имало паркирани автомобили, като от едната страна е бил микробус на фирма, зареждащ търговските обекти. При опита да премине с автобуса се стигнало до лека катастрофа - удар с огледалата, като автобусът бил одраскан. М.Н. слязъл и започнал разправия с шофьора на микробуса. През това време е имало цивилен полицай пред участъка в Пампорово. Той се опитал да предотврати разрастване на скандала, като предложил на шофьора на автобуса да го премести, смятайки че ще постигнат съгласие, тъй като е леко ПТП, става ясно в хода на съдебното заседание срещу водача. В това време М.Н. започнал да крещи и обижда полицая „Ай, да е** управията, така е всеки ден. Ще му е** майката". При последвалия опит да му бъдат поставени белезници, шофьорът оказал съпротива и нанесъл удар с дясната си ръка в областта на брадата на полицая. Наложило се и намесата на друг служител на реда, след което водачът бил съборен на земята и задържан. По пътя към Полицейския участък обаче агресията не стихвала. М.Н. отправял заплахи към служителите на МВР: "С вас е свършено! Знам Ви и двамата. От утре вече не сте на работа!". Всичко това е станало пред очите на десетки туристи, включително и от чужбина.
Административното наказание на водача бе наложено от съда в Чепеларе.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I