Националите Йоан Тодоров и Мария Киркова спечелиха гигантските слаломи за купа „Пампорово", които са и от календара на ФИС. Участие в състезанията на мъжете алпийци взеха над 43-ма състезатели от 10 страни, а при дамите стартираха 24 от 8 страни. Тодоров постигна общо време от двата манша от 2:02,31 мин. Втори е Расо Йевремович (Сърбия) с 2:03,55 мин, а трети е Йоанис Приос (Гърция) с 2:05,88 мин. Киркова победи при жените с резултат от 2:04,89 мин. Втора завърши другата ни националка Гергана Заднепровска с 2:06,77 мин., а трета е Елдевина Музеферия (Босна и Херцеговина) с 2:08,11 мин. На 10 януари отново на писта Стената - Снежанка ще се проведе и слалома за купа „Пампорово".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I