Шофьор от Смолян започна съдебна битка заради наказателно постановление в размер на 20 лв, заради което обаче остана без тринадесета заплата.
Глобата на родопския водач била е наложена заради леко пътно произшествие, при което с управлявания от него автобус е бутнал мантинела на едно от кръстовищата в Смолян. Инцидентът станал през октомври м.г. Впоследствие той бил глобен от пътните полицаи. Професионалният шофьор решил да обжалва, тъй като политиката на транспортната фирма, в която работи, била да не раздава бонуси на водачи, които са нарушили Закона за движение по пътищата. За негова радост, Районният съд в Смолян отмени глобата, тъй като при съставянето на наказателното постановление е трябвало да има двама свидетели, а в случая е имало само един. Така, ако наказващият орган не обжалва решението, досието на смолянчанина ще е чисто и той ще може да очаква 13 – та заплата.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I