Общинският съвет прие предложението на кмета Николай Мелемов и даде съгласие да бъде отпусната еднократна финансова помощ в размер на 3000 лева за семейство Илчеви от смолянския кв."Райково". Ураганният вятър на 18 януари т.г. отнесе покрива на къщата им. Сумата е нужна на семейството, за да закупи строителни материали и да възстанови покрива си. 

Засегната е цялата покривна конструкция на триетажната къща. В нея живеят пет човека, от които двама са непълнолетни и един е с решение на ТЕЛК за 80% инвалидност.

Покривната конструкция на триетажната къща е на площ от 150 кв.м. За възстановяване на щетите от природното бедствие е представена от изпълнител количествено-стойностна сметка в размер на 14 672,40 лв. Семейството е в затруднено финансово-материално състояние,  допълнително усложнено през зимата.

24smolian.com

 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I