Добри новини има за състоянието на 5 – годишното дете, което пострада на писта в Пампорово. „Леко се подобрява, в постоянен контакт сме с лечебното заведение. Нормализирал се е пулсът на детето, напрежението - налягането е започнало да спада, има индикации за подобряване", коментира изпълнителният директор на „Пампорово" АД Мариян Беляков. Той посочи, че дружеството се стреми да помага, с каквото може. „Медиците в Пловдив явно за момента владеят положението и сме им благодарни за усилията", добави Беляков. Той отново изрази готовност, при необходимост да подсигурят транспорт, включително и хеликоптер за пострадалото дете.
Припомняме, че в понеделник по обяд, 5 – годишното дете бе ударено от 15 – годишен сноубордист в района на писта „Снежанка" 6, известна като „зелената писта". Вследствие на сблъсъка детето е с черепно-мозъчна травма и изпадна в кома. След като му бе оказана първа помощ от медиците в Смолян, момчето бе транспортирано за лечение в УМБАЛ"Св.Георги" – Пловдив, където продължават да се борят за живота му.
На снимката: Мястото на инцидента


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I