Футболен клуб „Палас" - Рудозем вече има нов треньор в лицето на Адриан Сюрджиев, който ще поеме тренировките на децата родени през 2007/08 г. Това съобщи президентът на тима Хайри Шерифов. Освен това, има и още едно свежо попълнение в треньорския щаб при децата родени през 2003/04 г.. Като помощник на Бисер Кабаков ще е младото попълнение Хаджиев. „Целта ни е да привличаме млади треньори, които да трупат опит", добави Шерифов.
Сюрджиев е юноша на ФК „Родопа" Смолян и ФК" Векта"- Пловдив, играл за мъжкия отбор на „Горубсо"- Рудозем в Югоизточна „В" група. Той е минал италианското калчо, като малък период от време прекарва в „Торино", след което играе 1 година за отбора на „Ласкарис", който е сателит на гранда „Ювентус" и се състезава в италианската Серия С. Поради липсата на шанс и внезапното обявяване на фалит на отбора се наложи той отново да се прибере в Смолян и да играе за „Родопа", където по това време треньор е баща му Юлиян Сюрджиев. Контузия в рамото го отказва от активната игра, след което се ориентира към съдийството и вече 6 години е от другата страна на играта.
Близо 100 деца получиха и първите си сертификати от провелия се Камп със специалисти от „Валенсия" в Рудозем. На него присъстваха деца от почти всички региони на страната.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I