Общинска администрация – Мадан попълни състава си, като за пореден път дава шанс за старт в кариерата на завършили своето висше образование младежи без стаж в професията. Кметът на общината Фахри Молайсенов лично ги приветства с „Добре дошли" и им пожела да се възползват пълноценно от шанса да работят в администрацията и да се учат от вече доказани специалисти. В продължение на девет месеца, какъвто е срокът на програмата, те ще натрупат опит, практически познания и самочувствие в реална работна среда, което ще бъде добър старт за тяхното бъдещо професионално развитие. Младите висшисти са разпределени на работа в различните дирекции на институцията. „Община Мадан за поредна година се включва в програмата „Старт на кариерата", която подпомага професионалната реализация на младите хора след завършване на висшето им образование. Приоритет в нашата работа и според възможностите ни е насърчаване на заетостта и прилагане на възможностите за квалификация, преквалификация и кариерно развитие, особено на младите хора. Това е и един сигурен начин да запази общината най-ценния си капитал – нейните жители. Средство за това са всички активни мерки и програми в сферата на квалификация ", заяви кметът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I