„Пътувахме от Пампорово към Стойките и видяхме спряла кола. Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че  е закъсал, тъй като беше заобиколена от  снегорин и беше върху повече сняг отколкото имаше нужда на платното и  спряхме да помогнем, да видим дали няма нужда от помощ човека. Беше тъмно и не забелязахме хора, като светнахме видяхме човек с рана на главата". Това разказва пред бТВ Тодор Мелемов, мъжът, който първи открива труповете в лекия автомобил „Ауди" на Пампорово. Именно смолянчанинът подава сигнала до 112.
Както вече писахме, в лекия автомобил са открити телата на Николина П. и Антон Б. 41-годишната жена е с три огнестрелни рани-две в гърдите и една в главата. Първоначалната версия на разследващите е, че Антон е застрелял приятелката си, а след това се е самоубил с изстрел в слепоочитето. В скута му е открит незаконен пистолет.
Двамата живеели в Пловдив. Имали са връзка, посочиха от полицията. Николина и Антон имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни
Според неофициални източници, ревност е причина за кървавата драма. Жената поискала да се разделят. Това пък провокирало 48- годишният мъж да вземе фаталното решение.
Антон Б. е бил музикант и композитор. Преди 2012 г. е живял в София, но след това се преместил в Пловдив.
По случая е назначена е тройна експертиза.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I