Смолянчани доказаха, че бизнес може да се прави и при тежки метеорологични условия. Собственици на трактори и друга тежка техника са предлагали услугите си на граждани за почистване на улици срещу заплащане. Това обявиха от фирмата с договор за снегопочистване на пътната мрежа в областния град.
„Забелязаните трактори с вдигнати гребла не са наши. Техниката, която използваме, е с лога на нашата компания. Останалите са частници, които предлагат нерегламентирано услугите си", посочиха от фирмата след подадени сигнали.
Кметът на Смолян Николай Мелемов пък призова гражданите да изпращат снимки от непочистени улици на e-mail: obshtina_smolyan@abv.bg с посочени: трите имена на автора на снимката с дата, ден, час и мястото, където е направена.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Минах през с. Момчиловци. Там се зарадвах че снегът е почистен до асфалт....повтарям до асфалт от с. Соколовци до разклона за Хайдуши поляни. А в Смолян цари пълна анархия. ....Снегът пак ни изненада . А къде ходят нашите данъци за снегопочистване като цяла зима няма сняг?!?!!?!

    ОтговорИзтриване
  2. Като не може да се оправи общината така е!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I