Остава тежко състоянието на пострадалото 5 – годишно дете на писта в Пампорово, съобщиха от УМБАЛ „Св.Георги" – Пловдив, където от снощи се борят за живота му.
„Детето остава в дълбока кома и е на командно дишане, вследствие на тежката черепно-мозъчна травма", коментираха от лечебното заведение.
Те уточниха, че травмата е много сериозна, като периодично се правят и контролни скенери на детето.
Припомняме ви, че вчера около 12:35 ч. момчето бе ударено от 15 – годишен сноубордист на една от пистите в курорта Пампорово. Пострадалото момче е от Москва и е било на зимна ваканция със своите родители, които често посещават България. Според запознати, те имат и имот край Черноморието.
Районна прокуратура-Смолян наблюдава досъдебно производство, което е образувано за неумишлено причиняване на средна телесна повреда.
На снимката: Мястото на инцидента

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I