Заради лошото време се отлага с няколко дни заминаването на юношеските формации на „Родопа" за лагера им в Сандански, съобщи директорът на школата Левент Аврамов. Юношите старша възраст, както и децата, родени през 2005/06 г., трябваше да пътуват в сряда за Сандански, където по предварителен план ще се готвят близо седмица. Заради падналите обилни снегове и прогнозите за минусови температури, накарало ръководството на тима да отложи лагера с няколко дни. „На този етап обмисляме варианти, но най-вероятно четвъртък или петък ще заминем за Сандански с група от около 45 футболиста. Надяваме се до тогава обстановката да се нормализира", коментира Аврамов. По време на лагера са уговорени и няколко контроли с отборите на „Пирин" - Благоевград, „Вихрен" - Сандански, „Беласица" - Петрич и евентуално с „Пирин" - Гоце Делчев. Миналата събота юношите старша възраст на „Родопа", играха и приятелска среща с тима на Бенковски в Смолян. Домакините успяха да победят с 2:1.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I