За 18-ти пореден път Ротари клуб Смолян организира и проведе Зимен празник за ротарианците и техните семейства в курорта Пампорово. В него се включиха 195 участници от общо 29 клуба.
При добра организация и слънчево време се проведе състезанието по гигантски слалом на голямата стена срещу хижа „Студенец" в традиционните категории.
В състезанието по теглене на въже се сформираха пет отбора, като сборният тим на домакините и гостите от Бургас победи отбора на РК Банско-Разлог, трети остана тимът на РК Стара Загора, следван от РК Велико Търново и РК Видин.
С грамоти бяха удостоени всички клубове, участвали в тазгодишния Зимен празник.
По време на приятелската тържествена вечеря в ресторант „Перелик" се проведоха благотворителен търг и томбола, като събраните средства в размер на 4 150 лв. ще бъдат използвани в проектите за децата и младежите в неравностойно социално положение от Смолянска област.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I