Никакъв празничен мъжки наплив не се усещаше днес в смолянските магазини преди Международния ден на жената. Нямаше особен интерес от страна на мъжете към подаръци за половинките им на Осми март, коментираха търговци.
Може би пък оставят това задължение за последния момент? Разходка по цветарските магазини в областния град показва, че най-търсени от години са зюмбюлите, които струват 1,50 лв. за букетче. Лалето и розата за бройка са 2,50 лв, а голям букет от рози струва 10-15 лв. Хризантемата е на единична цена от 3,50 лв. Екзотичната орхидея пък е 20 лв.
Тази година хит са цветята в саксии. Най-евтина е игликата, която е 5 лв., има и цветя в саксии, които стигат до 15 лв. Предлагането е разнообразно и е за всеки джоб, но евтините цветя се купуват най-много, обясняват търговците. Те също така отчитат, че в самия ден 8-ми март търсенето и купуването ще е  най-голямо. Прави впечатление, че и доста жени купуват цветя за приятелки, колежки и близки дами.    
Най-лесно и безплатно обаче ще върви поздравлението към любимата жена по социалните мрежи.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I