Община Смолян отново приема документи за кандидатстване в местния фонд „Инвитро", който за поредна година  ще подпомага финансово двойки с репродуктивни проблеми.
Фондът работи от 2014 година, когато Общинският съвет в Смолян единодушно прие предложението на кмета Николай Мелемов за създаването му.
Първата дата, до която трябва да бъдат подадени документите, е 30 април т.г., втората е 31 август, а третата 30 ноември т.г.
Подробностите и необходимите приложения за кандидатстване са публикувани на сайта на община Смолян: http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1127.
От администрацията призовават хората, които искат да се възползват от този фонд, да подготвят документацията и да кандидатстват.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I