С престижни места се завърнаха националните ни състезатели и техните ръководители от провелия  се в Ямбол регионален кръг от годишното национално състезание по професии. Организаторите от Министерството на образованието и ямболската Професионална гимназия по хранителни технологии и туризъм съобщиха, че тази година участвалите в надпреварата 45 ученици от 17 професионални гимназии по туризъм от осем области на страната са били на много високо ниво.
Тази година гимназистите от Смолянската професионална гимназия по туризъм и строителството Любомира Хаджиева от 11 клас и Христо Тодоров от 12 клас се представиха много добре, съответно в категориите за млад сервитьор и за млад готвач. Журито постави престижни оценки на уменията на смолянските участници, които обмениха опит и повишиха професионалните си знания и умения, съобщиха от гимназията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I