Съобщение

ОТНОСНО: Проект „Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в град Смолян", по процедура BG16RFOP001-1.001-039 „Изпълнение на Интегрирани планове за градско възстановяване и развитие", Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие" на Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г.
Във връзка с множество постъпили жалби по отношение оценката за допустимост на комисията, назначена със Заповед № РД – 0174 / 19.02.2018г. на кмета на община Смолян, записана  в Протокол № 1, и във връзка със сроковете по ЗУЕС.
Община Смолян дава възможност на всички кандидатствали по проект  Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради по ОП „Региони в растеж" в град Смолян, сдружения на собствениците, включително и тези, чиито ЗИФП са получили оценка „Недопустим", да внесат липсващите и/или коригирани документи, записани в забележките на Протокол № 1, в срок до 17:00 часа на 23 март 2018г. в Деловодството на общината.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I