Дамите, работещи в общинската администрация в Смолян, бяха поздравени по повод 8-ми март от кмета Николай Мелемов и ръководния му екип. „Приемете моята искрена благодарност и признателност за усмивките, добротата, за живота, който ни дарявате и за Вашия стремеж да направите света около вас по-добър и по-красив. Бъдете обичани, неотразими и вдъхновяващи. Продължавайте да бъдете нашата нежна, но силна опора в живота! От сърце ви пожелавам здраве, живот, благополучие и успехи в работата, чар и целеустременост, вяра, надежда и любов". Тези топли пожелания отправи кметът Мелемов към дамите по повод празника. Жените получиха красиво цвете, думи на признание от колегите си и много настроение.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I