Професионална квалификация на педагогическите специалисти вече предлага Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. ВУАРР обяви прием на документи за желаещи да посещават курсовете.
Обученията се провеждат в 8 присъствени академични часа и работа в платформата за електронно обучение на Висшето учебно заведение.
Цената за 48 часа е 144 лв., за 32 часа – 96 лв., а за 16 часа – 48 лв.
Обученията стартират при набиране на група от 5 обучаеми. Възможно е да се подпише с конкретно училище и договор за обучение. При групи от над 10 обучаеми се ползва 20% отстъпка от таксата, посочват от университета.
Във висшето училище се организира и обучение за придобиване на професионална квалификация „учител" съгласно Наредба за държавните изисквания за придобиване на професионална квалификация в сила от учебната 2017/2018 година за лица със завършено висше образование в ОКС „Бакалавър" или ОКС „Магистър" в професионални направления „Администрация и управление" и „Икономика"
Продължителността на обучението е 3 семестъра. Цената е 450 лв. на семестър за редовна форма на обучение, 350 лв. на семестър за задочна форма,
390 лв. на семестър– за дистанционно обучение.
В обученията могат да се включат настоящи (бакалавър в трети и четвърти курс или магистър) и завършили студенти на ВУАРР.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I