Заради падащи камъни е затворен пътя Рудозем – Смилян. Временното  ограничение на  движението е въведено снощи около 21:30 ч, след като пет пъти машините на пътноподдържащата фирма са разчиствали участъка от разклона за с. Вълчан до с. Смилян, но скалната маса продължавала да пада.
„Решихме да го затворим, тъй като постоянно падат камъни, като при последния опит за разчистване е била застрашена сериозно и техниката. Надяваме се днес до 12ч., участъкът да бъде разчистен и пътя да е пуснат за движение", коментираха от дежурната част на Областно пътно управление в Смолян.
Шофьорите да се движат с повишено внимание, спазвайки пътните знаци по обходен маршрут: с. Смилян – с. Чокманово – с. Фатово – Рудозем и обратно.
Тази сутрин над 50 машини са обработвали пътните участъци по високите части на Родопите, против заледяване. Отново от пътните служби предупреждават, че в района на цялата републиканска пътна мрежа на територията на област Смолян има опасност от падащи камъни.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I