Кметът на Смолян Николай Мелемов:

 

Уважаеми дами,

Сърдечно Ви поздравявам по случай 8–ми март – Международния ден на жената. Приемете моята искрена благодарност и признателност за усмивките, добротата, за живота, който ни дарявате и за Вашия стремеж да направите света около вас по-добър и по-красив.

Ежедневните предизвикателства, пред които сте изправени като съпруги и майки Вие приемате с достойнство, всеотдайност и с присъщата ви грижовност и топлота.

Продължавайте да бъдете нашата нежна, но силна опора в живота!

Пожелавам Ви да сте здрави, обичани, уважавани и боготворени всеки един ден!

Честит празник!

 

Областният управител на Смолян Недялко Славов:

 

Уважаеми дами, майки и съпруги,

На вас съдбата е отредила изключително важната и нелека отговорност на майчинството – даряването на живот, отглеждането и възпитаването на  децата! Вие сте и основният пазител на разбирателството в семейството и домашния уют! Едновременно с това жените наравно с мъжете полагате усилия на служебните си места, развивате се професионално и постигате значими кариерни успехи, както на управленски позиции, така и като служители. Вашата силна воля, трудолюбие, компетентност и професионализъм в работата, всеотдайността и обичта към семейството заслужават уважение и признателност!

Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и благоденствие! Нека подкрепата и обичта на близките ви окуражава всеки ден и ви дава сили за постигане на нови успехи, а високата оценка в обществото ви носи удовлетворения и радост!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Народният представител Хайри Садъков:

 

Уважаеми дами, Сърдечно Ви поздравявам по повод най-нежния и красив празник – 8-ми март! И ако преди повече от 150 години жените се бореха за равни права, за правото на труд и професионално развитие, днес Вие заслужено сте заели своето пълноправно място във всички сфери на обществения живот – в управлението, образованието, строителството, науката. Но това, което прави Вас - жените специални и незаменими, далеч надхвърля качествата и успехите Ви в професионалната сфера. Мили дами, Продължавайте да бъдете нашата нежна, но силна опора в живота! Бъдете все така здрави, красиви, обичани, обичащи и щастливи! Честит 8-ми март!

С уважение, Хайри Садъков, народен представител в 44-то НС

24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I