Мокър сняг вали по високите части в Смолянско, като по всички пътища в областта опасността от падащи камъни е значителна, съобщават от Областно пътно управление. Сняг вали в районите на Пампорово, Чепеларе, Девин и Момчиловци, а в останалата част на областта преваляванията на този етап са от дъжд. За днес в региона има обявен жълт код за валежи, като се очаква и понижаване на температурите.
„Няма образувана снежна покривка към 7:00 ч. Пътните настилки са мокри, а опасността от падащи камъни по пътните платна в цялата област в такова време е значителна. Сигнали за инциденти през денонощието в дежурната част не са постъпвали", коментираха от Пътното управление в Смолян.
Екипите в региона са в готовност и при необходимост за поддържане на републиканските пътища при зимни условия.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I