Кметът на Смолян влезе отново в училище. Николай Мелемов присъства в час по Предприемачество в четвърти клас на СУ „Св.св.Кирил и Методий" .  С четвъртокласниците и техния класен ръководител Юлия Митрева бе проведена дискусия, свързана с проблемите на градската общност.
Учениците, които роботят четвърта година по програмите на Джуниър Ачийвмънт България, споделиха своето виждане за бъдещото развитие и новата визия на нашия град. Децата не скриха своите желания: да има велоалеи, открит плувен басейн, приют и парк за кучета, увеселителен парк. Подрастващите изразиха готовност да бъдат отговорни и бдителни за ограничаване на вандалските прояви в красивия Смолян.
Мелемов заяви, че бъдещото развитие на града ще зависи и от подготовката и образоваността на младите хора, които да милеят за града.
Четвъртокласниците получиха като подарък книги и речник на чуждите думи, които ще могат да ползват с учебна цел.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I