В един прекрасен пролетен ден започнахме. Датата бе 11 април. Падаше се в събота. Стартирахме уверено, прекосихме пътечки и бърчинки, за да достигнем до всеки. Да докоснем необятната родопска душа. Да почувстваме болките, да съприживеем мъки и радости, да сме до хората и в снежните преспи, и в летния пек, дори когато земята под могъщата планина реши да се раздвижи и откъсне поредното китно селце. Навсякъде до Вас, борейки се единствено за истината. Вашата!
Вестник „Родопи Смолян" навърши 9 години! Единственият ежедневник в планината на Орфей. 1 257 броя, в които фокусът на вниманието бе към хората от планината. Започнахме уверено и продължаваме така, защото важни сте единствено и само Вие-нашите читатели!
От редакцията




Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Като редовен ваш читател желая на целия Ви екип здраве, професионални успехи и удовлетвореност от журналистическата ви дейност. Продължавайте със същото усърдие, опит и професионализъм да информирате обективно своите читатели и да давате трибуна на всички гледни точки.

    ОтговорИзтриване
  2. Редакцията: "Започнахме уверено и продължаваме така, защото важни сте единствено и само Вие-нашите читатели!"
    Читател: Поздравих ви сърдечно в мой коментар под статията, но до ден днешен не сте го публикували, което ме обижда. Това показва, че не мерите с един аршин читателите си. "Важни" за вас са... то е ясно кой от публикациите ви. Бях ви редовен читател, но вече преустановявам посещенията ми в този сайт. А, да: Отдавна ми е направило впечатление колко са активни читателите, коментиращи в сайта на кърджалийските ви колеги от сайта "24Родопи". Будни читатели, браво! Ама и колегите ви не ги ограничават. Може би и смолянчани са такива, но явно отсявате коментарите в зависимост дали са в интерес на... вие си знаете на кого. На това му викат цензура. Затова вече се съмнявам дали всичко, което ме интересува, е истината, както казвате в статията "Вашата!" (истина).

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I