Президентът на футболния „Палас" от Рудозем Хайри Шерифов съобщи, че 15-годишният Филип Чукаров е забелязан от скаутите на Global Premier Soccer и на един от най-успешните клубове в историята на световния футбол – „Валенсия".
Футболистът привлякъл вниманието на грандовете по време на елитен международен турнир на „Валенсия", проведен в Гърция, в който участвала и школата на Шерифов по повод съвместната й дейност с испанските професионалисти.
Чукаров достигнал отлични резултати, демонстрирайки топ физика, бързина и голмайсторски нюх. Той вкарал 5 гола и направил 4 асистенции, което го изстреляло директно на челното място в неговата възрастова група.
От „Палас" информираха още, че заради силното впечатление, което направил младият талант, GPS и „прилепите" го канят за седмица в Испания. Филип ще стане част от „идеалния тим" на „Валенсия" за Югоизточна Европа в периода 17-22 май и ще има възможност да тренира и играе с най-добрите футболисти от училищата на испанския клуб. Той ще бъде поставен в среда, наподобяваща пробен лагер, зорко надзираван от експерти в сферата на най-популярния спорт на планетата. Пакетът, който играчът на „Палас" ще получи, ще включва още обиколка из забележителности на Кралството, а също и посещение на мач на „Валенсия" от Ла Лига.
Хайри Шерифов каза още, че ръководството на ФК „Палас" (Рудозем) истински се радва на успеха на Филип Чукаров, понеже той е доказателство за ползотворната работа на клуба с GPS и „Валенсия", която развива още повече индивидуалните качества у децата с помощта на специфична методология, а също, че му пожелава покоряване на все по-високи върхове занапред и реализация в световен мащаб!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I