Олимпийската шампионка по биатлон от Нагано Екатерина Дафовска и единствената жена пробягала най-дългия туристически маршрут в България Ком-Емине, Антония Георгиева се включват в благотворителната акция за подпомагане на младите биатлонисти в Чепеларе.
Кампанията е подета за поредна година от биатлониста Антон Синапов, който разпродава състезателните си номера с автографи на световни звезди, като средствата ще бъдат предоставени на подрастващите състезатели от родния му клуб в Чепеларе. През миналата седмица бяха изпратени 16-те състезателни номера на победителите от търговете.
Според Синапов, има доста хора които искали да се включат извън търга в благотворителната кауза, следващото мероприятие им дава шанс за това. До края на тази седмица всеки може да се включи в томболата като дари минимум 2 лв. Начините са следните- чрез IBAN: BG26 ESPY 4004 0085 7921 99 и чрез КИН номер: 8689079855 към Epay и Easypay. Всеки включил се има шанс да спечели една от наградите, които ще бъдат разиграни на томбола. Те са предоставени от Дафовска и Григорова. Книгата „От Чепеларе до Нагано" с автограф от Екатерина Дафовска – пет бройки, състезателен номер от Олимпийските игри, както и шапка „The North Face", предоставени от Антония Григорва. Освен това Антон Синапов предоставя и състезателен номер от Олимпийските игри и номер от първата световна купа в Тюмен, Русия.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I