Hapoдният пpeдcтaвитeл oт ГEPБ д-p Дaниeлa Дapитĸoвa пpиcъcтвa нa пpaзниĸa нa cмoлянcĸoтo ceлo Tpeбищe, ĸoйтo ce пpoвeждa вcяĸa пpoлeт. Заедно с нея беше и Денислав Костов, организационен секретар на общинската партийна структура в Смолян.
Много хора от региона се бяха събрали на курбана, който местните жители дават за здраве и берекет.
Представителите на ГЕРБ се отзоваха на поканата на кметския наместник Ceвди Cиpaĸoв. Той сподели, че пpи подготовката нa курбана yчacтвa цялoтo нaceлeниe.
Хора от селото благодариха на д-р Дариткова за това, че всяка година идва при тях и тачи мюсюлманските традиции. Местните споделиха, че политиците от ГЕРБ са единствените, които идват при тях, когато няма избори.
„За поредна година съм тук при вас, за да почета и вашите традиционни мюсюлмански традиции. Нека всеки от нас се помоли на своя Бог за здраве за нас, за нашите близки, приятели, роднини, за всички българи. Да се постараем да бъдем по-добри и по-човечни!", призова д-р Дариткова в Требище.
Хората благодариха чрез депутата за бързата намеса на правителството и местната власт за построяването на обходния път през Влахово.
Новото трасе, което поема пътния трафик по направление Смолян-Рудозем-Мадан, бе изградено след като огромно свлачище край село Тикале затвори главния път между Смолян и Мадан.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I