Остава тежко състоянието на 47-годишния смолянчанин, който пострада при трудов инцидент в депото за твърди битови отпадъци над Смолян. „Информацията, с която разполагаме от лекарския екип е, че в момента състоянието на пострадалия е доста тежко, като в момента го поддържат в изкуствена кома, с тежка белодробна травма и с опасност за живота", коментира районният прокурор на Смолян Георги Карпаров. Човекът пострада при почистване на разкъсващ барабан на поточна линия, като паднал в него. При опита да бъде изваден е получил множество травми и веднага бил транспортиран от екип на Спешна помощ в УМБАЛ „Св. Георги" в Пловдив. Пострадалият бе приет в Клиниката по неврохирургия с няколко счупени прешлена и ключица и други травми.
По случая има образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда поради професионална непредпазливост.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I