10 отбора от цялата страна ще вземат участие в ученическите финали в тазгодишните републикански игри за юноши от 11 и 12 клас, на които Смолян е домакин. Надпреварите стартират в Спортна зала „Величко Чолаков". Представител на града домакин е ПМГ „Васил Левски", съобщи Христо Богомилов, член на Управителния съвет на Българската асоциация спорт за учащи и неин представител за родопския град. Сили ще мерят тимове от Исперих, Добрич, София , Кърджали, Монтана, Сопот, Червен бряг и Бургас, като надпреварите ще са от 3 до 6 май. В местната спортна зала ще бъдат изиграни общо 27 срещи. Борбата за медалите и определяне на челната шестица ще е в последният ден – 6 май.
В края на месеца Смолян отново ще бъде домакин на още един финал по волейбол от Републиканските ученически игри. От 31 май до 3 юни в града ще са най-добрите отбори в страната при момичетата 5-7 клас, като Смолян ще бъде представен от тима на ОУ „Иван Вазов".


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I