Повече от 300 състезатели от цялата страна взеха участие на държавното първенство по джу-джицу, което се проведе в Ловеч. Клуб „Будока"-Смолян се представи с четирима бойци, които завоюваха 5 медала.
В дисциплина файтинг златото грабна Димитър Димитров, който се състезава в най – тежката категория. Смолянчанинът взе участие и в дисциплините специална самозащита и бразилско джу – джицу, като спечели общо три медала за клуба. Медали спечелиха още Емил Ковачев, Йоан – Асен Тодоров и Калоян Дарджиков.
Състезанието се организира от Българска джу – джицу федерация и Българска федерация по полицейска лична защита, като мероприятието се провежда ежегодно с цел подбор на състав за националния отбор по джу – джицу на България. Нивото е изключително високо, а участието на всеки уважаван боен клуб в това състезание е въпрос на чест, коментира председателя на „Будока" сенсей Емил Ковачев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I