Родителите на децата от танцова формация „Радост" към едноименната детска градина в Смолян благодариха на кмета Николай Мелемов за подкрепата, която е оказал на  малчуганите, за да се явят на Националния детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче" и да спечелят първа награда. В писмото се казва: „Благодарение на Вашата помощ за пътуването и настаняването в Стара Загора ние бяхме спокойни. Благодарение на ръководителя на танцовата формация, хореографката Олга Келевска и ръководството на ДГ „Радост" ние бяхме сигурни, че децата ще успеят. За първи път нашите шестгодишни танцьори се явиха на сцена и пред многолюдна публика и спечелиха първа награда. Подкрепата към децата е и грижа за Смолян. Спокойствието на родителите е успех за бъдещето. Подкрепата е знак за развитие на талантите.
Бъдете здрав и успешен ръководител на града, г-н Мелемов! Бъдете все така отзивчив към нуждите на хората. Доброто се връща! Ние Ви го пожелаваме от все сърце!", се казва още в писмото на родителите.
 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I