След като бе задържана с 613 таблетки амфети и екстази...

До 15 000 лева би могла да стигне печалбата, ако задържаното рекордно количество дрога в Полковник Серафимово бе достигнало до „пазара" по време на „британския събор". Това разкриха отлично осведомени източници за „Родопи Смолян".
Припомняме, че ден преди началото на фестивала „Ливади в планината", в смолянското село бе задържана 36-годишна бургазлийка. В автомобила на Ваня М. полицаите откриха 100 таблетки „кристал метамфетамин" и 513 броя „екстази". На таблетките имало изображение на прилеп и емблемата на „Мицубиши". Цената на хапче върви средно по около 20 лева, но може да достигне и дори да мине 30 лева, разкриват запознати с тарифите на „улицата".
Жената пътувала в лек автомобил „Хонда Сивик". Превозното средство било спряно за проверка до ресторант в селото. Оказало се, че 36-годишната е майка на 4-месечно бебе. Ваня М. е с чисто съдебно минало. От прокуратурата в Смолян не поискаха най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража", а парична гаранция.
По време на 3-дневния „британски събор" бяха задържани редица чужди и български граждани за притежание на наркотици.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I