Това са пораженията в село Стойките след днешния проливен дъжд. Наводнени са бетоновите възли по поречието на реката, съобщи  кметът на селото Георги Георгиев.
Както вече писахме, отново има проблеми със свлачища по пътните артерии на областта, както и разлив на реки по пътните платна. Сериозни проблеми има по пътя Пампорово-Стойките, където освен свлачище на пътното платно има и опасност от наводнение на вилно селище, което се намира в района. Две свлачища са се образували по пътя Смолян-Пампорово, като на този етап няма затворени пътища. Река Черна, която минава през Смолян, е преляла в района на Спортната зала, съобщи областният управител. Има и множество прекъсвания на електричеството в цялата област, най-вероятно заради гръмотевиците.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I