Кметът Николай Мелемов кани жителите и гостите на Смолян на Празника на обединения град. Кулминацията на проявите, посветени на това значимо събитие, е на 18 юни, когато ще честваме 58 години от  обединението на трите селища Смолян, Райково и Устово в един град.
В 14, 30 на пл. „Свобода" –Стар център ще бъде даден старт на велосипедното състезание „Обиколката на Смолян".
От 17.00  часа на площад „България" – Амфитеатъра ще има концерт на Общинския духов оркестър.
В 18.00 часа отново на площад „България" – Амфитеатър ще бъдат наградени победителите във велосипедното състезание „Обиколката на Смолян".
От 18.30 часа на площада започва празничният концерт, посветен на Обединения град. В него ще вземат участие танцьори, певци, изпълнители и гайдари от читалищата „Христо Ботев",  „Балкански просветител", „Орфееви гори" и „Кирил Маджаров".
Община Смолян кани жителите и гостите на града да присъстват на събитията, посветени на Празника на обединения град.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I