УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МЕЛЕМОВ,
УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА СМОЛЯН,
Приемете моите поздравления по случай 58 години обединен Смолян!
Датата 18 юни има специална символика, не защото на нея честваме административното съединение на Смолян, Райково и Устово, а заради породеното от този акт единение между населението на тези съседни селища! Като смолянчани, всички вече принадлежат към една общност и това дава нов тласък за развитието на града, който днес е модерен европейски областен център с добре изградена инфраструктура и работещи институции.
Това са примерите, които трябва да ръководят делата ни и за напред – тези примери от нашата история,  които доказват, че обединението води към постигане на успехи и добро! И нека винаги, чрез градивен диалог и приемане на различията по между си, намираме пътя към единението, загърбвайки безпринципното противопоставяне и разрушителния егоизъм! Нека изразяваме личностните си амбиции с отговорността на достойни смолянчани, родопчани, българи и европейци, защото само така ще дадем добър пример и ще оставим ценно наследство за нашите деца!
Пожелавам ви здраве и успехи в начинанията, които да реализирате тук, в родния Смолян, и чрез които да допринесете за по-доброто бъдеще на вас, вашите семейства и града! Бъдете добронамерени и обединени!    
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител на област Смолян

                                   

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I