Украински военни бяха на посещение в 101 – ви алпийски полк в Смолян. Чуждестранната делегация, водена от Виталий Павлок, имаше възможност да наблюдава провеждането на учебни стрелби и занятия по алпийска подготовка на летния полеви лагер на алпийския полигон Турлука над Смолян. Гостите бяха запознати с историята на полка, функциите, мисиите, задачите и целите на формированието от командира полковник Димитър Кацаров. В края на визитата полковник Виталий Павлок изказа благодарност за оказаното гостоприемство и възхищението си от високото ниво на специална алпийска подготовка на военнослужещите от полка.
Украинската военна делегация бе на посещение в България съгласно предварително утвърдена програма от командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов. Визитата започна със среща в Командването на Сухопътните войски, където делегацията бе приета от началника на щаба бригаден генерал Николай Караиванов, след което делегацията пристигна в Смолян.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I