ФК „Родопа", ФК „Валенсия" – Атина и ФК „РД Спорт" – София са шампионите в различните възрастови групи в първото издание на детския международен турнир по футбол „Млади футболни звезди". Надпреварите се проведоха от понеделник до четвъртък на спортните съоръжения в Смолян и Рудозем.
Тимът от Смолян стана първи във възрастова група 2003 година. Втори в същата група е тимът на „Левски" – Карлово, следван от тимовете на „Валенсия" – Солун, „Палас" – Рудозем и „Бароко спорт" – София. В групата на родените през 2005 година, след шампионите от Атина се нараждат младите таланти от „Валенсия" – Солун, „Палас" – Рудозем, „РД Спорт" – София и „Родопа" – Смолян.  Отборите на „РД Спорт", „Родопа",  „Палас" , „Юнак" – Ардино, „Мадан" – Мадан и „Палас" са съответно в петицата в групата 2007 година. Във всяка група бяха отличени най-добрите вратари, защитници, халфове, голмайстори, най-добър футболист на турнира и за феърплей.
Наградите на турнира, организиран от ФК"Палас" и GPS „Валенсия", бяха връчени от зам.-кмета на община Смолян Марин Захариев, техническия директор на надпреварите Красимир Манолов, председателя на Областният футболен съвет в Смолян Георги Чешмеджиев, собственика на хотела, в който бяха настанени участниците в надпреварите Недялко Кацаров и президента на „Палас" Хайри Шерифов.
В турнира участваха общо 16 тима, като гостите останаха очаровани от организацията и условията на градовете домакини.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I