Кметът на община Смолян Николай Мелемов:

Уважаеми господин районен мюфтия, уважаеми съграждани мюсюлмани,
Приемете моите най-сърдечни поздравления  по случай големия празник Рамазан Байрам.
Нека лишенията, които изпитвахте през последния месец, се превърнат в благоденствие за вас, в удовлетворение от живота, в пълно щастие за вас и семействата ви. Постите както в мюсюлманството, така и в християнството имат за цел да ни превърнат в по-силни личности, но и по-милосърдни, по-търпеливи, по-човечни.
Надявам се както досега, така и занапред да бъдем добри и отговорни, да расте взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще.
От сърце желая много здраве, щастие и късмет на всички мюсюлмани от нашата община, на техните семейства и приятели, които почитат свещения празник Рамазан Байрам!
Честит празник!

Областният управител Недялко Славов:

Уважаеми господин Дъбов, уважаеми мюсюлмани,
Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и благоденствие по случай празника Рамазан байрам!
Често покрай ежедневните си задължения пренебрегваме семействата и приятелите си, нараняваме се помежду си и съгрешаваме в делата си. Затова, в този свещен за мюсюлманите празник, ви пожелавам да изживеете с близките си много щастливи моменти, да се помирите с враговете си, да бъдете състрадателни и добронамерени към всички хора!
Нека в сговор и приятелство, с взаимно уважение си сътрудничим за просперитета на нашия регион! Само живеейки в хармония, можем да дадем добър пример на нашите деца и да им осигурим щастливо бъдеще тук – в област Смолян!
Нека Всевишният опрости прегрешилите, да помогне за лечението на болните и да бъде доволен от всеки един мюсюлманин!         
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!

Кметът на община Неделино Боян Кехайов:

Уважаеми съграждани,
Особено ми е приятно като кмет на община Неделино да Ви поздравя най-топло и искрено с големия мюсюлмански празник Рамазан Байрям.
Bяpaтa e ocнoвa нa живoтa ни. Tя e блaгocлoв зa миp, зa дocтoeн живoт нa вceĸигo, нa нeгoвoтo ceмeйcтвo и близĸи. Bяpaтa ни yчи нa дoбpoтвopcтвo, ĸoeтo дa e нaшe житeйcĸo пoвeдeниe, нa дoбpoнaмepeнocт, тъpпeниe и cлeдвaнe нa иcтинaтa. Tя e нaй-здpaвaтa ни вpъзĸa.
Нека всички отворим сърцата си за милосърдие, да помагаме на ближните и по-слабите от нас, да бъдем по-добри един към друг и да съумеем да предадем тези ценности на децата си! Нека религиозните празници ни обединяват, а не да ни разединяват!
Пожелавам ви здраве и благоденствие, лично и семейно щастие, мир и хармония в домовете ви!
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРЯМ!

Кметът на Община Мадан Фахри Молайсенов:

Уважаеми жители и гости на община Мадан,
Скъпи приятели,
В дните на големия празник Рамазан Бaйpaм, носещ в себе си послание за опрощение, милосърдие, толерантност и разбирателство, от сърце желая на Вас и Вашите семейства здраве, изобилие и берекет !
Нека се множат добрите ни дела, а човешките добродетели да бъдат   основата във взаимоотношенията помежду ни във всичките ни  дни!
Из житейския ни път, нека непрестанно раздаваме с чисто сърце своята  любов,човечност, състрадателност, помощ към  нуждаещите се, да искаме прошка и да простим!
В празник и в делник да живеем в мир, сговор и приятелство.
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!

Кметът на Община Девин Красимир Даскалов:

Скъпи мюсюлмани,
Като кмет на община Девин имам удоволствието да Ви поздравя с най-светлия мюсюлмански празник Рамазан Байрам! Празник като този ни учи на мъдрост и човещина и ни прави още по-отговорни и добронамерени към ближния. Рамазан Байрам е ден за прошка, ден на зачитане и уважение. Нека не забравяме в такъв ден за по-бедните, за сираците и болните. Почитането на традициите и вярата ни правят по-добри,  по-милосърдни и по-пълноценни хора. Нека доброто бъде постоянен спътник в ежедневието Ви, мъдростта, прошката и надеждата да са част от живота Ви.
Пожелавам на вас и вашите семействата здраве и благоденствие!

Кметът на община Борино Мустафа Шабан Караахмед и Общинският съвет:

Поздравяват всички мюсюлмани в община Борино по случай Рамазан Байрам!
Всеки път, когато заставаме на прага на свещения празник на мюсюлманите-Рамазан Байрaм-отново и отново, но по-различен начин, съпреживяваме големия замисъл и смисъл на неговото пречистващо и обновяващо действие.
Пожелаваме на всички братя и сестри мюсюлмани да бъдат силни и единни в преодоляването на поредните несгоди и предизвикателства на живота.
Честит празник!

Кметът на община Доспат Елин Радев и Общинският съвет:

Поздравяват всички мюсюлмани със свещения празник Рамазан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I