С курбан дадоха началото на изграждането на 29 стратегически обекта на територията на община Мадан. Кметът Фахри Молайсенов направи първа копка с представител на фирмата-изпълнител, с което се започна работа по реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа в кв. „Възраждане" и улиците „Рила" и „Вечерница" в кв. „Шаренка" в града. Предстои пълна подмяна на водопроводната и канализационна мрежа, след което и асфалтиране и изграждане на нови тротоари. След завършването на ремонтните дейности, които са на стойност около 3 000 000 лв, обхванатите квартали ще придобият напълно нов облик.
„Това е поредният поет ангажимент към хората, който започваме в Мадан. Всяко едно домакинство и блок на въпросните улици ще има нов водопровод и канализационна мрежа. Предстои да стартираме още редица обекти от жизнено важно значение за населението на общината, като ще бъдат изградени изцяло нови водопроводни мрежи в няколко населени места, нови тротоари и полагане на около 32 км нова асфалтова настилка, инвестиции в образователна инфраструктура, детски площадки и др. на обща стойност 32 млн лв", коментира Молайсенов.
Кметът на Мадан изрази личната си благодарност към хората за тяхната подкрепа, към своя екип за труда и усилията, които полагат за осъществяването и реализацията на проектите. Молайсенов изказа своята благодарност и към Движението за права и свободи за оказаното съдействие за осъществяване на проектите. Жители на кв. „Възраждане" изразиха своята благодарност и не скриха радостта си, че най-после на тяхната улица ще се реализира подобен мащабен проект.
На първата копка в кв."Възраждане" присъстваха стотици жители на миньорската община, както председателят на Общински съвет – Мадан Бехчет Сираков, общински съветници, кметове на населени места, заместник-областният председател на ДПС и лидер на общинската структура на Движението Бисер Базеников и др.




Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. А защо не благодари на европейските данъкоплатци и на Правителството, което отпуска парите и не дели общините по партиен признах. Малко смирение и повече обективност трябват. Перченето е излишно.

    ОтговорИзтриване
  2. Брей,29 обекта...Той започна да брои всяка отклонка на канализацията до един блок за отделен обект. Колко пари ще лепне,това е въпросът

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I