Състезателите на ски клуб „Пампорово" заминаха на първия си летен лагер, който се провежда в Банско, съобщи треньорът на тима Атанас Жисов. 15 състезатели, момчета и момичета от U 14 и U 16, ще тренират десет дни в зимния курорт. „Наблягаме на специализираната подготовка, като сме планирали и два зимни лагера", коментира Жисов. След като приключи подготовката на юношите, на лагер отново Банско за седмица ще заминат и децата на тима. Предстои и картотекирането на скиорите на „Пампорово" за предстоящия сезон, като се очаква общо 36 състезатели от 6 – годишна възраст до юноши и девойки да получат лицензи за участие в състезанията от републиканския и международен календар по ски за сезон 2018/19 г. Зимните лагери ще са в Австрия, като по предварителна програма са планирани за октомври и ноември.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I