Смолян вече си има шампиони и по спортни танци. Състезателите на „Фен-85" Божидара Чакалова и Ангел Свирков станаха първи в България при децата. Те грабнаха златото в латино танците, а в стандартните спечелиха сребърните медали.
Държавното първенство се проведе в Панагюрище. В надпреварата участваха двойки от цяла България.
„Емоцията е голяма да чуеш как обявяват, че двойка от Смолян е победител в най- важния турнир на годината и също така да чуеш химна на България, когато децата ни са на стълбичката с високо вдигнати глави", каза организаторът на клуба Юлия Порязова.
СК „Фен- 85" развива този спорт  повече от 30 години и то доста успешно.
,,Много съм доволна от работата на младата треньорка Райна Димитрова, която всеотдайно работи всеки ден за развитието на децата в клуба. Самата тя е изпитвала чувството да си шампион през 2014 г, когато танцуваше с Петър Сидеров. Тогава те бяха наградени с титлата спортисти на годината. Надяваме това да се случи и с Божидара и Ангел, които са първенци на почти всички състезания през годината", добави Порязова.
Клубът в момента работи и с висококвалифицирани треньори, като Ангел Александров и Калоян Иванов от СК „Алекс"-Пловдив.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I