„Когато ДПС поеме ангажимент нещата се случват. Днес ставаме свидетели на поредно изпълнено обещание от наша страна и пътят Крайна-Долен вече е факт”. Това заяви народният представител от Движението за права и свободи от Смолянския регион Хайри Садъков на официалната церемония по откриване на пътната отсечка, която е чакана от местните жители няколко десетилетия.
Както вече 24smolian.com писа, кметът на Неделино Боян Кехайов преряза лентата на една мечта на хиляди жители на общината. Дългоочакваният път между Крайна и Долен бе официално открит в сряда с курбан за здраве.
За реализацията на пътя Крайна - Долен  бяха осигурени средства в размер 1 080 000 лв. благодарение на съдействието на ДПС и лично на председателя на партията Мустафа Карадайъ, подчерта Хайри Садъков.
„За пореден път доказваме, че ДПС е единствената партия, която мисли за малките населени места и се опитва да разрешава проблемите им. Реализацията на този път е на дневен ред от близо 30 години, но до този етап никой не успя да го направи. Сега вече Неделино и околните села имат по-добра пътна инфраструктура и бърза връзка с вътрешността на страната. Това ще открие нови възможности за развитието не само на община Неделино, но и на Златоград“, коментира Садъков.
Народният представител отбеляза, че огромна заслуга за случващото се има и кметът на община Неделино Боян Кехайов и неговият екип
Пътят свързва община Неделино с област Кърджали и съкращава времето за път до София с близо един час.
„От началото на мандата на Боян Кехайов и неговият екип община Неделино се развива и то е видимо за всички“, коментира още Садъков.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Неделинци знаем истината.Този път има предистория. Така, че този деПутат да не си преписва чужди заслуги. То бива бива наглост, ама това вече е прекалено

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I